Stresspolitik-guide

- Trin for trin

En skarp stresspolitik er guld værd for dig, dine kollegaer og virksomhedens bundlinje. Den er med til at skabe en rettesnor for de indsatser, der skal igangsættes, hvis en medarbejder bliver ramt af stress - en tilstand, som kan betyde, at medarbejderens overblik, kreativitet og effektivitet reduceres. Det er vigtigt at tage alvorligt. Selv ved moderat stress kan det have store konsekvenser for medarbejderens trivsel og arbejdsindsats, uanset om det er af private eller arbejdsmæssige årsager.

I guiden kan I læse om, hvordan stress kan forebygges på arbejdspladsen, og hvordan vi med vores redskaber kan bidrage til at bevare medarbejderens mentale balance – både på arbejdet og privat.

Pointen er, at følger I guiden trin for trin, vil I på automatisk vis få udarbejdet en strategisk handleplan, der vil konkretisere og synliggøre hele processen. 

Følgende punkter vil I komme ind på med en stresspolitik

Arbejdet med en stresspolitik har 4 overordnede områder, som er essentielle for at få lavet retningslinjer, der har substans og fungerer godt i jeres organisation.
De 4 områder har hver især underelementer, som I skal have med i jeres vurdering af, hvordan jeres retnignslinjer skal se ud og ikke mindst, hvordan I arbejder med stress på arbejdspladsen.

  • Viden om stress 

  • Identificering

  • Håndtering

  • Forebyggelse

Du kan finde vores stresspolitikguide i vores shop, sammen med mange andre varer.

Om Trivsel & Arbejdsglæde

Ja tak - send mig nyheder om stress & trivsel


2018 webso.me © Annette Collins : All Rights Reserved