Stresspolitik-guide

- Trin for trin

En skarp stresspolitik er guld værd for dig, dine kollegaer og virksomhedens bundlinje. Den er med til at skabe en rettesnor for de indsatser, der skal igangsættes, hvis en medarbejder bliver ramt af stress - en tilstand, som kan betyde, at medarbejderens overblik, kreativitet og effektivitet reduceres. Det er vigtigt at tage alvorligt. Selv ved moderat stress kan det have store konsekvenser for medarbejderens trivsel og arbejdsindsats, uanset om det er af private eller arbejdsmæssige årsager.
I guiden kan I læse om, hvordan stress kan forebygges på arbejdspladsen, og hvordan vi med vores redskaber kan bidrage til at bevare medarbejderens mentale balance – både på arbejdet og privat.

Pointen er, at følger I guiden trin for trin, vil I på automatisk vis få udarbejdet en strategisk handleplan, der vil konkretisere og synliggøre hele processen. 

Følgende:

  • Samtalerne vil altid tage udgangspunkt i dig, og bliver skræddersyet efter netop dine behov og ud fra din specifikke stresstilstand. I praksis betyder det, at dit stresscoachingforløb altid tager udgangspunkt i din situation, og at dine grænser, værdier og integritet overholdes.

  • Det vil altid være coaching, som i dit eget tempo rykker dig tættere på en hverdag uden stresstilstand. Det er min største opgave at give dig et trygt og brugbart stresscoachingforløb.

  • Når du starter i et stressforløb, vil du altid kunne kontakte mig for spørgsmål om forløbet, øvelserne, eller generelt hvis du er i tvivl om noget – selvfølgelig uden merpris.

  • Dit forløb vil altid være underlagt tavshedspligt, også selvom du får betalt dit coachingforløb af dit arbejde mv

Hvordan foregår stresscoaching?

Den første samtale

Her foretager jeg en vurdering af din stresstilstand. Dette gør jeg for at sikre, at de fremtidige samtaler vil tage et specifikt udgangspunkt i netop dig.

Det er også ved den første samtale, at der etableres et overblik over forløbets indhold, så du ved, hvad du har i vente.

Varighed: 90 min

 

Samtalens indhold

Der er et skarpt fokus på dig som individ, idet alle samtaler vil tage specifikt udgangspunkt i netop din situation.

Der vil være en opfølgning fra gang til gang, hvor vi taler om, hvordan du har haft det siden sidst.

Vi vil følge op på aftaler fra den forrige samtale og eventuelt etablere nye. 

Vi vil tale om og tage fat på dit søvnmønster, hvordan du skaber mere mentalt overskud, kunsten at prioritere i hverdagen, konkrete antistress-værktøjer, skabelsen af en handleplan, der er skræddersyet dig, så du kan genvinde en hverdag uden stress.

Afslutning

Du er i fokus - dit stresscoachingforløb vil altid blive afsluttet, når du er klar. Det vil sige, at har du brug for yderligere samtaler, eksempelvis i forhold til tilbagevendelse til dit arbejde, kan ekstra samtaler være med til at give dig den støtte og vejledning, der sørger for, at du kommer trygt og godt tilbage til dit arbejde.

Afslutningssamtaler vil altid indeholde en klar handleplan, der formulerer specifikke mål og delmål, som hjælper dig med at håndtere din hverdag uden stress

Du kan finde vores stresspolitikguide i vores shop, sammen med mange andre varer.

Om Trivsel & Arbejdsglæde

Ja tak - send mig nyheder om stress & trivsel


2018 webso.me © Annette Collins : All Rights Reserved