Trivsel og Læring

- Til gavn for elever og studerende

Alle har brug for gode og sunde læringsmiljøer, hvor det psykiske og fysiske fungerer - ellers er der ikke plads til læring. Hvordan står det til med jeres læringsmiljø?


previous arrow
next arrow
Slider

 

"Trivsel i et læringsmiljø er først en succes, når alle har det godt. "

Dette gælder både underviserne, skolesekretærene, pedellerne, de studerende og eleverne, og vi har brug for hinanden for at nå dertil. 

Når et læringssted  skal arbejde med det trivsel og læringsglæde, handler det om at lave strategiske handleplaner. Det er vigtigt, at det bliver en positiv og overskuelig proces, hvor I kan nå i mål med jeres indsatser. Som mennesker har vi brug for at kunne se resultater på vores indsatser, men for at det kan lykkes, kræver det, at vi arbejder på en strategisk facon - i dette tilfælde gør vi det for at kunne identificere, håndtere og forebygge arbejdsmiljøet til den videre optimering heraf.

Materialerne er konkrete værktøjer, der giver jer mulighed for at arbejde selvstændigt med emnerne ude på jeres arbejdsplads/undervisningsinstitution. Værktøjerne henvender sig til alle faggrupper - ledelser såvel som HR-medarbejdere eller arbejdsmiljøudvalget, og det er lige meget, om I er en mindre eller større uddannelsesinstitution, eller om I befinder jer i offentligt eller privat regi.

Jeres værktøjer indeholder viden, dialogkort, guides og meget andet, som kan integreres til netop jeres virkelighed på arbejdspladsen. Fidusen er, at ”tungt” stof er gjort til lettilgængelige hands-on værktøjer, der hjælper jer med at komme til bunds i, hvordan I bedst kan identificere, håndtere og forebygge det psykiske arbejdsmiljø.

Har I spørgsmål til værktøjerne, er I altid velkomne til at kontakte os på mail: info@trivselogarbejdsglæde.dk eller på telefon 31 31 60 19.
Let's VOPPL læringsmiljøet
- Fordi du og dine medstudrende fortjener det!

Udvikler af VOPPL
Annette Collins

Styrk relationerne og få trygge og glade studerende - klik på billedet og læs mere hvordan

Slider

Her finder du værktøjerne

Om Trivsel & Arbejdsglæde

Ja tak - send mig nyheder om stress & trivsel


2018 webso.me © Annette Collins : All Rights Reserved