Trivsel og arbejdsglæde

Til gavn for dig og dine kollegaer

Skab trivsel allerede i dag - få glade og sunde medarbejdere, der glæder sig til at gå på arbejde.

God trivsel genererer arbejdsglæde. Trivsel og arbejdsglæde er ikke en engangsimplementering, men skal kontinuerligt plejes, holdes ved lige og optimeres. Det er derfor vigtigt, at arbejdspladsen har en konkret plan for, hvordan den har tænkt sig, at arbejdet med trivslen skal forløbe. Det er ledelsen, der skal gå forrest med implementeringen af indsatser - ledelsen skaber rammerne for, at et fælles arbejde kan finde sted.

Trivsel handler ikke blot om at sikre et godt psykisk miljø på arbejdspladsen, men det er i høj grad også de fysiske rammer, der skal være i orden. Der skal være et sundt og godt arbejdsrum, hvor lys, lyde og luft spiller sammen på en sådan måde, at der er plads til produktiviteten.

Når vi trives, udvikler vi os. Vi bliver mere motiverede, produktive, tillidsfulde og kreative, hvilket alt sammen kommer virksomhedens produktivitet og konkurrenceevne til gode - i sidste ende kan det aflæses på bundlinjen. Det giver ydermere menneskelig profit, idet sygefraværet vil falde, og mobning, konflikter og stress på arbejdspladsen vil blive udfaset.

Skal trivsel og arbejdsglæde være gennemgående på alle landets arbejdspladser, handler det om at skabe en positiv bølgeeffekt, hvor arbejdsmarkedet sætter fokus på alt dét, der rent faktisk virker. Fokus skal ikke være på dét, der ikke fungerer, men derimod på de ting, vi gerne vil have ud af en arbejdsdag – make my day happy!

Trivselspolitik

Book et foredrag - opnå viden og værktøjer til at identificere, håndtere og forebygge trivsel på arbejdspladsen. 

Læs om foredragene her. 

Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du har brug for hjælp til at finde ud af, hvorvidt det er et foredrag eller et kursus, der vil fungere bedst til netop dit formål. 

Kurserne er til dig, som: 
- Arbejder med det psykiske arbejdsmiljø, hvad enten du er chef, mellemleder, medarbejderrepræsentant i et arbejdsmiljøudvalg, HR-medarbejder eller andet - alle er velkomne.

Trivselsmålinger - en del af APV

Trivselsmålinger kan fungere som et supplerende element til APV-arbejdet, hvorved I bliver helt specifikke i arbejdet med trivslen på arbejdspladsen. 

Trivselsmålinger håndteres via skemaer og dialogmøder, og arbejdspladsen vælger den form, der passer bedst til netop deres arbejdssted. 

Trivselssamtaler

Book et foredrag - opnå viden og værktøjer til at identicere, håndtere og forebygge trivsel på arbejdspladsen. 

Læs om foredragene her. 

Kontakt mig endelig, hvis du har brug for hjælp til at finde ud af, hvorvidt det er et foredrag eller et kursus, der vil fungere bedst til netop dit formål. 

Kurserne er til dig, som: 
Arbejder med psykiske arbejdsmiljø, hvad enten du er chef, mellemleder, medarbejderrepræsentant i et arbejdsmiljøudvalg, HR-medarbejder eller andet - alle er velkomne.

SKAB FOKUS PÅ 

Samarbejde, retfærdighed og tillid

Det skaber en sund og stærk kultur på en arbejdsplads. Trivslen og arbejdsglæden stiger, og virksomheden får et stærkt fundament til at løfte kerneopgaverne i fælleskab. 

Det får I med Social Kapital, læs om kurser og foredrag her.

Det handler om relationer. 

Foredrag

Book et foredrag - opnå en generel viden om trivsel og arbejdsglæde samt værktøjer til implementeringen på jeres arbejdsplads. Ønsker I et mere dybdegående kendskab til emnet, anbefaler jeg, at I booker en workshop, hvis form lader jer arbejde ’hands-on’ med emnet, som på den kommer langt mere ind under huden.

Et foredrag varer mellem 1-3 timer afhængig af mål og formål. Kontakt mig gerne, så aftaler vi, hvordan oplægget skal tilrettelægges, så det passer til netop jer.

Det gode arbejdsmiljø vedkommer alle. Hvad enten du er chef, mellemleder, medarbejderrepræsentant i et arbejdsmiljøudvalg, HR-medarbejder eller noget helt andet, er du meget velkommen til at booke en workshop. 

____________________
Kontakt 
MAIL: info@trivselogarbejdsglaede.dk 
MOBIL DIR: +45 31 31 60 19

Workshops

Book en workshop - opnå masser af viden og værktøjer til at identificere, håndtere og forebygge stress og dårlig trivsel på arbejdspladsen. 

Workshops er til dig, som ønsker: 
- At arbejde med det psykiske arbejdsmiljø
- At opnå viden om, hvad trivsel og arbejdsglæde konkret er, samt hvordan det bedst håndteres på arbejdspladsen.

Det gode arbejdsmiljø vedkommer alle. Hvad enten du er chef, mellemleder, medarbejderrepræsentant i et arbejdsmiljøudvalg, HR-medarbejder eller noget helt andet, er du meget velkommen til at booke en workshop. 

____________________
Kontakt
MAIL: info@trivselogarbejdsglaede.dk
MOBIl DIR: +45 31 31 60 19

LÆS MERE OM KURSER HER

Ring og hør nærmere om dine muligheder

Kom godt i gang med at arbejde strategisk med trivsel og arbejdslæde - send en mail eller ring allerede i dag!

INFO:

MAIL: info@trivselogarbejdsglaede.dk
DIREKTE: 31 31 60 19
LINKEDIN: Connect her 

Om Trivsel & Arbejdsglæde

Ja tak - send mig nyheder om stress & trivsel


2018 webso.me © Annette Collins : All Rights Reserved