Med VOPPL-metoden bliver det nemt at arbejde strategisk med det psykiske arbejdsmiljø.Let's

previous arrow
next arrow
Slider

Kvinden bag VOPPL

Jeg synes, det skal være en positiv oplevelse at arbejde med det psykiske arbejdsmiljø.

Det handler om, at vi mennesker bliver en bedre udgave af os selv, nårvi trives. Det gælder både privat og arbejdsmæssigt. Trivsel er = glæde og gør os motiverede mennesker med overskud. 

Når vi har overskud, kan vi bedre håndtere at være en god kollega, klare vores arbejdsopgaver og lære nye ting. 

Med VOPPL-modellen får I et helt konkret værktøj, som gør jeres arbejde med det psykiske arbejdmiljø overskueligt og håndterbart. Det giver jer mulighed for at få trivsel og arbejdsglæden ind på arbejdspladsen, optimere den og sætte fokus på emner, der giver værdi. 
Til gavn for kollegaerne og virksomhedens bundlinje. 

Annette Collins

Lav strategiske handleplaner med VOPPL

Lav strategiske handleplaner med VOPPL

Når en arbejdsplads skal arbejde med det psykiske arbejdsmiljø, kan det være en god idé at vælge en metode, som hjælper jer gennem processen fra start til slut. 

VOPPL-modellen er jeres værktøj til at arbejde systematisk med det psykiske arbejdsmiljø og rammesætte jeres strategiske handleplaner. 

Ved at følge VOPPL-modellens 5 trin: Viden, Overblik, Plan, Proces og Læring, kommer I hele vejen rundt. I bliver specifikke, konkrete og skarpe.

Denne VOPPL-guide gør jeres arbejde enkelt, idet den trin for trin guider jer til at udarbejde strategiske handleplaner.

MEMORY-dialogspil

Lær at arbejde strategisk med det psykiske arbejdsmiljø på en sjov og let måde!

Når I skal arbejde med strategiske handleplaner, kan I anvende memory-spillet til at gøre emnet mere overskueligt og nemt at tale om.

Kontakt os for yderligere information:
Info@trivselogarbejdsglaede.dk

MATCH-dialogspil

Lær at arbejde strategisk med det psykiske arbejdsmiljø på en sjov og let måde!
Når I skal arbejde med strategiske handleplaner, kan I anvende match-dialogspillet til at gøre emnet mere overskueligt og nemt at tale om.

Kontakt os for ydeligere information:
Info@trivselogarbejdsglaede.dk

Når en arbejdsplads skal arbejde med det psykiske arbejdsmiljø, kan det være en god idé at vælge en metode, som hjælper dem gennem processen fra start til slut. 

VOPPL-modellen er en metode til at lave systematiske handleplaner i arbejdet med det psykiske arbejdsmiljø. Ved at følge VOPPL modellens 5 trin: VIDEN, OVERBLIK, PLAN, PROCES og LÆRING, kommer man hele vejen rundt om hvert emne. På den måde udarbejdes der en strategisk handleplan, hvor man identificerer, håndterer og forebygger til gavn for det gode arbejdsmiljø.

Alle 5 trin har hver deres funktion til at styre kunden gennem arbejdet med det psykiske arbejdsmiljø. Både før, under og efter en proces sættes i gang. Samtidig vil kunden blive konkret på, hvem der gør hvad, hvornår, årsag, og hvordan tingene skal gøres. 

Kunden bliver også bevidst om vigtige faktorer som f.eks. kommunikation og inddragelse af hele organisationen på alle niveauer, hvordan det gøres, og hvornår det giver mening at gøre det. Uanset hvilken branche eller fagområde kunden arbejder med eller har behov for at udvikle, kan VOPPL-modellen anvendes til kundens virkelighed.

Med VOPPL-modellen som metode kan kunden sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø. Det øger trivslen, arbejdsglæden, produktiviteten og virksomhedens konkurrenceevne i fremtiden, hvor et godt psykisk arbejdsmiljø kan fastholde og rekruttere dygtige medarbejdere.


LET’s VOPPL!

 • Overskueligt værktøj 

 • Håndterbart

 • Omsætte VOPPL metoden til jeres virkelighed

 • Kan anvendes af alle faggrupper

 • Guide til at omsætte viden til handlinger medfølger

 • Et værktøj som gør jer konkrete i arbejdet med det psykiske arbejdsmiljø


VOPPL-brætspil

Let's VOPPL det psykiske arbejdsmiljø

LET’S VOPPL-BRÆTSPIL: LÆR DIN PROCES AT KENDE
Når I skal arbejde med APV i brætspillet Let’s VOPPL, får I et skarpt overblik over de trin, I skal igennem for at opnå en overskuelig og gennemført Arbejdspladsvurdering (APV) 

Du kan forudbestille VOPPL-brætspillet på info@trivselogarbejdsglaede.dk

Pris: 2.900 kr. ex. moms
Forsendelse: 49 kr.

Brug VOPPL-brætspil, når I skal :

 •  

  Have viden, kompetencer og et værktøj til at håndtere det psykiske arbejdsmiljø

 • Spare penge på en ekstern konsulent 

 • Have et arbejdsredskab, hvor ledere, medarbejdere, tillidsvalgte, HR-konsulenter, arbejdsmiljøudvalg/ organisationer/grupper kan arbejde mod et fælles mål på arbejdspladsen.

 • Opnå viden om gode relationers betydning

 • Blive klogere på, om jeres arbejdsplads kan forbedres på det relationelle område

 • Have mulighed for at blive en stærk og konkurrencedygtig virksomhed med høj trivsel og arbejdsglæde.

Køb dine værktøjer her!

Om Trivsel & Arbejdsglæde

Ja tak - send mig nyheder om stress & trivsel


2018 webso.me © Annette Collins : All Rights Reserved