Onlinerådgivning

Onlinerådgivning
Til onlinerådgivning vil I kunne stille spørgsmål live og udveksle erfaringer med andre virksomheder. Sessionerne afholdes af erfarne konsulenter med ekspertise inden for det psykiske arbejdsmiljø, herunder stress. Det er gratis at deltage, men det kræver tilmelding.

Rådgivning via livestreaming er en metode til at imødekomme virksomhedernes behov for at opnå en basisviden, og det giver mulighed for at kunne stille spørgsmål inden for det givne emne, som livestreamningen omhandler den pågældende dag. Emnerne varierer måned for måned, hvor der veksles mellem de emner, som virksomhederne efterspørger. Der vil bl.a. andet være emner inden for stress, trivsel, social kapital, motivation, kontorindretning/det gode arbejdsmiljø samt balance mellem privatliv og arbejdsliv. For at imødekomme kundens virkelighed tages der løbende specifikke emner op, som den pågældende kunde måtte ønske.

Livestreamingen er som udgangspunkt en dialog mellem mig og virksomhederne, men det er også en fantastisk mulighed for virksomhederne til at inspirere hinanden og drage nytte af hinandens erfaringer. Endvidere kan de netværke med hinanden, hvis de ønsker dette.

Praktisk info

  • Livestreamningen foregår 1-2 gange om måneden afhængigt af, om der er kommet ny vigtig viden om det psykiske arbejdsmiljø.
  • Varigheden er 2 timer inkl. en pause på 15 minutter.
  • Gratis livesessions kræver tilmelding via nedenstående tilmeldingsformular og forudsætter, at du er tilmeldt vores nyhedsbrev. 


Husk at tjekke datoer for livesessioner om stress på arbejdspladsen. Datoerne vil blive offentliggjort på www.trivselogarbejdsglaede.dk.

Tilmelding til onlinerådgivning - gratis livesessions

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked når der kommer datoer for onlinerådgivning

Om Trivsel & Arbejdsglæde

Ja tak - send mig nyheder om stress & trivsel


2018 webso.me © Annette Collins : All Rights Reserved