Skab trivsel & arbejdsglæde

- Til gavn for dine kollegaer og virksomhedens bundlinje

 

Trivsel og arbejdsglæde er DIT univers med overskuelige og brugbare værktøjer til at håndtere det psykiske arbejdsmiljø, blandt andet dialogspil, guides, onlinerådgivning, viden, podcast og inspirationstekster. Alle med en positiv tilgang til at arbejde strategisk med arbejdsmiljøet. 

Skab trivsel allerede i dag og få glade og sunde medarbejdere, der glæder sig til at gå på arbejde!

Det er bevist, at god trivsel genererer arbejdsglæde. Når vi trives, udvikler vi os. Vi bliver mere motiverede, produktive, tillidsfulde og kreative, hvilket alt sammen kommer virksomhedens produktivitet og konkurrenceevne til gode. Det giver ligeledes menneskelig profit, idet sygefraværet vil falde, og mobning, konflikter og stress på arbejdspladsen vil blive udfaset. Trivsel handler ikke kun om at sikre et godt psykisk miljø på arbejdspladsen, det er i høj grad også de fysiske rammer, der skal være i orden. Der skal være et sundt og godt arbejdsrum, hvor lys, lyde og luft spiller sammen på en sådan måde, at der er plads til produktiviteten. Trivsel og arbejdsglæde er ikke en engangsimplementering, men skal kontinuerligt holdes ved lige og optimeres. Dette kræver, at arbejdspladsen har lagt en konkret plan for, hvordan arbejdet med trivslen skal forløbe. Her kommer onlinewebsitet Trivsel og Arbejdsglæde ind i billedet. Det er dit univers fyldt med brugbare værktøjer til håndteringen af det psykiske arbejdsmiljø. Du finder blandt andet masser af viden, guides, dialogspil, onlinerådgivning og podcasts, som alle bidrager positivt og effektfuldt til arbejdet med arbejdsmiljøet. Værktøjerne er resultatet af en proces, hvor professionelle fagfolk med mere end 20 års erfaring inden for feltet har gjort tungt stof let anvendeligt. Det betyder, at de kan tilgås af alle slags faggrupper. 

Skal trivsel og arbejdsglæde være gennemgående på alle landets arbejdspladser, handler det om at skabe en positiv bølgeeffekt, hvor arbejdsmarkedet sætter fokus på alt dét, der rent faktisk virker. Fokus skal ikke være på dét, der ikke fungerer, men derimod på de ting, vi gerne vil have ud af en arbejdsdag – make my day happy!

Her finder du værktøjerne↓ 

Om Trivsel & Arbejdsglæde

Ja tak - send mig nyheder om stress & trivsel


2018 webso.me © Annette Collins : All Rights Reserved