Make my day happy

For at ”make my day happy” kan realiseres, kræver det, at vi er gode ved hinanden. Det smitter, når vi smiler til hinanden og er i godt humør. Når vi husker at sige godmorgen og farvel til hinanden, rose veludførte arbejdsopgaver, og når vi udviser engagement og interesse i hinanden, privat såvel som arbejdsmæssigt.

Implementeringen af ”make my day happy” er en fælles indsats, som kræver noget af alle arbejdspladsens ansatte. I vil opdage, at den gode effekt hurtigt vil sprede sig som ringe i vandet, hvilket vil forandre miljøet på arbejdspladsen, der vil emme af positivitet og glade medarbejdere.

Kender du Vinder Victor?

Vinder Victor er vild med trivsel og arbejdsglæde, og han minder os om, at vi skal huske at fokusere på trivsel og arbejdsglæde i løbet af en arbejdsdag. Det gælder både dét, vi får fra andre, men også dét, vi selv gør for at få mere arbejdsglæde i hverdagen. 

Vinder Victor er en sød og herlig lille fyr, som vil give dig og dine kollegaer et lille smil med på vejen. Han er en glædesspreder og kan dermed være med til at skabe mere trivsel på jeres arbejdsplads. 

Er I klar til at starte et statement på jeres arbejdsplads?
Make my day happy!

Gør som andre arbejdspladser: Sæt ”make my day happy” på dagsordenen med Vinder Victor, der synliggør statementet og spreder det gode budskab.

KØB VINDER VICTOR HER 

Et strategisk arbejde med trivsel og arbejdsglæde har stor betydning for virksomheden og de ansatte, idet tilstedeværelsen af trivsel og arbejdsglæde både har en fordel på den menneskelige og økonomiske front. Virksomhederne vil opdage, at når de arbejder strategisk og intensivt med den gode trivsel, vil de få glade og velafbalancerede medarbejdere, som vil arbejde langt mere produktivt og kreativt, hvilket vil slå ud på virksomhedens bundlinje.

Hvis du vil se flere af vores værktøjer, kan du klikke på billedet ⇓

Gør som mange andre - bestil værktøjer, der virker!

- Fordi jeres arbejdsmiljø fortjener det

Om Trivsel & Arbejdsglæde

Ja tak - send mig nyheder om stress & trivsel


2018 webso.me © Annette Collins : All Rights Reserved