Make my day happy

For at ”make my day happy” kan lykkes, kræver det, at vi er gode ved hinanden. Det smitter, når vi smiler til hinanden og er i godt humør. Når vi husker at sige godmorgen og farvel til hinanden, når vi roser andre, når de har gjort noget godt, og når vi husker at vise andre mennesker, at vi er interesseret i dem. 

For at ”make my day happy” kan blive en succes, kræver det noget af alle de mennesker, der skal være en del af det. I vil opdage, at den gode effekt vil sprede sig som ringe i vandet. I vil hurtigt kunne se og mærke forandringerne på jeres skole, som vil være fyldt med positivitet og glade elever og lærere.

Kender du Vinder Victor?

Vinder Victor er vild med trivsel og livsglæde, og han minder os om, at vi skal huske at fokusere på, at vi hver dag skal have det godt og glædes ved vores skolegang.

Vi skal både huske at sørge for andre mennesker, men det er mindst lige så vigtigt at være opmærksom på de ting, vi selv kan gøre for at skabe glæde og trivsel. 

Vinder Victor er en sød og herlig lille fyr, som vil give dig og dine kammerater et lille smil med på vejen. Han er rigtig god til at skabe glæde, og han kan dermed være med til at skabe mere trivsel på jeres skole.

Er I klar til at starte et statement i jeres læringsmiljø?
Make my day happy!

Gør som andre læringsmiljøer - sæt ”make my day happy” på dagsordenen med Vinder Victor og plakater, der synliggør statementet og spreder det gode budskab.

Tjek plakater ud her

Et strategisk arbejde med trivsel og glæde ved at gå i skole har stor betydning for skolens læringsmiljø. Det har også en effekt på selve uddannelsesinstitutionen og de ansatte, idet trivsel og arbejdsglæde både har en fordel på den menneskelige og økonomiske front. Uddannelsesinstitutionen vil opdage, at når de arbejder strategisk og intensivt med den gode trivsel, vil de få glade og velafbalancerede medarbejdere, som vil arbejde langt mere produktivt og kreativt, hvilket vil slå ud på institutionens bundlinje.

Hvis du vil se flere af vores værktøjer, kan du klikke på billedet ⇓

Gør som mange andre og bestil værktøjer, der virker!

- Fordi jeres læringsmiljø fortjener det

Om Trivsel & Arbejdsglæde

Ja tak - send mig nyheder om stress & trivsel


2018 webso.me © Annette Collins : All Rights Reserved