ONLINE KURSER

- Når du har tid

 

 

Et onlinekursus har flere fordele:

Tidsbesparende

Ubegrænset adgang

Kan gøres i eget tempo og behov

God inspirationskilde

Værktøj til at opnå viden

Hjælp til igangsættelse af arbejdsmiljø indsatser

Onlinekurser til dig når du har tid!

Onlinekurser er nemt og bekvemt, fordi det giver dig fleksibilitet ift. undervisningen. Hvis du ikke har tid om morgenen, kan du tage kurset om aftenen eller omvendt. Der er intet bestemt tidspunkt for, hvornår du skal se det, og det giver dig en stor frihed. 

Et onlinekursus er også for dig, som ikke vil distraheres af andre kursusdeltagere. Med onlinekurset kan du sidde hjemme i stuen uden forstyrrelser. Derudover har du den fordel, at du kan tage dem i det tempo, der passer dig. 

I første omgang vil der komme fire kurser:

  • Onlinekursus - Balance
  • Onlinekursus - Stress
  • Onlinekursus- Trivsel
  • Onlinekursus- VOPPL

Onlinekurset BALANCE vil omhandle, hvordan du får balance mellem privatliv og arbejdsliv, samt gode råd og vejledning til at gøre lige præcis dette. 

Onlinekurset STRESS vil handle om, hvad stress er, og hvilke symptomer der kan være på stress - både fysiske og psykiske. Du vil få en generel viden om stress og gode værktæjer til at håndtere stress. 

Onlinekurset TRIVSEL vil handle om, hvad du kan gøre for at skabe trivsel hos os selv i hverdagen og kollegaerne på arbejdspladsen.

Onlinekurset VOPPL vil handle om, hvordan VOPPL som metode kan hjælpe med at forebygge stress og lave systematiske handleplaner, når I arbejder med det psykiske arbejdsmiljø. 

Vil du have besked, når kurserne er online?

Så tilmeld dig med din mail, så får du automatisk besked, når kurserne er online. 

Om Trivsel & Arbejdsglæde

Ja tak - send mig nyheder om stress & trivsel


2018 webso.me © Annette Collins : All Rights Reserved