Værktøjer, der virker

- Til gavn for dine kollegaer og virksomhedens bundlinje

Når en arbejdsplads skal arbejde med det psykiske arbejdsmiljø, handler det om at lave strategiske handleplaner. Det er vigtigt, at det bliver en positiv og overskuelig proces, hvor I når i mål med jeres indsatser. Som mennesker har vi brug for at kunne se resultater på vores indsatser, men for at det kan lykkes, kræver det, at vi arbejder på en strategisk facon - i dette tilfælde gør vi det for at kunne identificere, håndtere og forebygge arbejdsmiljøet til den videre optimering heraf.

Materialerne er konkrete værktøjer, der giver jer mulighed for at arbejde selvstændigt med emnerne ude på jeres arbejdsplads. Værktøjerne er henvendt alle faggrupper - ledelser såvel som HR-medarbejdere eller arbejdsmiljøudvalget, og det er ligemeget, om I er en mindre eller større arbejdsplads, eller om I befinder jer i offentligt eller privat regi.

Jeres værktøjer indeholder viden, dialogkort, guides og meget andet, som kan integreres til netop jeres virkelighed på arbejdspladsen. Fidusen er, at ”tungt” stof er gjort til lettilgængelige hands-on værktøjer, der hjælper jer med at komme til bunds i, hvordan I bedst kan identificere, håndtere og forebygge det psykiske arbejdsmiljø.

Har I spørgsmål til værktøjerne, er I altid velkomne til at kontakte os på mail: info@trivselogarbejdsglæde.dk eller på telefon 31 31 60 19.
Let´s VOPPL det psykiske arbejdsmiljø
- Fordi du og dine kollegaer fortjener det. 

Udvikler af VOPPL
Annette Collins

Styrk relationerne, og skab trygge og glade kollegaer - klik på billedet for at læse mere ↓

Her finder du værktøjerne

Om Trivsel & Arbejdsglæde

Ja tak - send mig nyheder om stress & trivsel


2018 webso.me © Annette Collins : All Rights Reserved