Få hjælp af Cert. stresscoach Annette Collins

Ønsker du af blive stressfri
og genvinde dit overskud,
energi & livsglæde?

Stresscoaching handler om at få dig i balance igen. 

Der kan være mange årsager til, at du føler dig stresset. Faktum er, at en stresstilstand er et resultat af en længerevarende periode, hvor der ikke har været sammenhæng mellem krav og ressourcer. Det er vigtigt at handle på, så tilstanden ikke forværres.

Jeg tilbyder coachingsamtaler, som vil hjælpe dig til at opnå viden og konkrete værktøjer til at håndtere den stresstilstand, du befinder dig i. Gennem øvelser og samtaler, finder vi langsomt og skridt for skridt frem til de årsager, der er med til at forårsage ubalancen. Snart vil du genvinde et stressfrit liv.

Der kan være mange årsager til, at du føler dig stresset.

Vil du tilbage til et liv uden stress?

Jeg tilbyder coachingsamtaler, der vil hjælpe dig til at opnå viden og konkrete værktøjer, som du kan benytte til at håndtere den stresstilstand, du befinder dig i. Gennem et samspil af øvelser og samtaler finder vi langsomt og skridt for skridt frem til de årsager, der er med til at forårsage ubalancen i dit liv. Snart vil du genvinde en stressfri tilværelse, hvor du vil opleve plus på kontoen for overblik, trivsel og overskud i hverdagen. Lyder det som noget, du kunne tænke dig?

 • Samtalerne vil altid tage udgangspunkt i dig. De bliver skræddersyet efter netop dine behov og ud fra din specifikke stresstilstand. I praksis betyder det, at dit stresscoaching-forløb altid tager sit udgangspunkt i din situation, og at dine grænser, værdier og integritet overholdes..

 • Det vil altid være coaching, som i dit eget tempo rykker dig tættere på en hverdag uden stress. Det er min fornemmeste opgave at give dig et trygt og brugbart stresscoaching-forløb.

 • Når du starter i et stresscoaching-forløb, vil du altid kunne kontakte mig for spørgsmål om forløbet, øvelserne eller andre tvivlsspørgsmål, du måtte brænde inde med – selvfølgelig uden merpris.

 • Dit forløb vil altid være underlagt tavshedspligt, også selvom du får betalt dit coachingforløb af dit arbejde, din forsikring mv.

 • Du behøver ikke vente længere på at få det liv, du ønsker dig. Kontakt mig i dag for at komme i gang med et stresscoaching-forløb og genfind din balance allerede om lidt!

Dit stresscoaching-forløb indeholder:


Coachingsamtalerne foregår i min praksis på Overtvedvej 16, Odense N,

via Skype eller pr. telefon.

2. Værktøjskasse

En værktøjskasse med konkrete øvelser, som trin for trin hjælper dig tilbage til en hverdag uden stress

3. Notesbog

Notesbog, materiale og relevante litteraturhenvisninger
Rådgivning og støtte i forbindelse med din tilbagevendelse til din hverdag med specifikke handlemuligheder for din givne situation


Hvordan foregår stresscoaching?

Den første samtale

Jeg foretager en vurdering af din stresstilstand. Dette gør jeg for at sikre, at de fremtidige samtaler vil tage specifikt udgangspunkt i dig.

Det er også ved den første samtale, at vi etablerer et overblik over forløbets indhold, så du ved, hvad du har i vente.

Varighed: 90 min

 

Samtalens indhold

Samtalerne vil bevare fokus på dig som individ, idet alle samtaler vil tage specifikt udgangspunkt i netop din situation.

Hver samtale vil bestå af en af en opfølgning, hvor vi taler om, hvordan du har haft det siden sidst.

Aftaler fra den forrige samtale vil blive fulgt op, og eventuelt nye etableres.

Vi vil tage fat på dit søvnmønster, hvordan du skaber mere mentalt overskud, kunsten at prioritere i hverdagen, konkrete antistress-værktøjer, skabelsen af en handleplan, der er skræddersyet dig, så du kan genvinde en hverdag uden stress.

Afslutning

Samtalernes afslutning vil altid have dig i fokus. Det betyder, at dit stresscoaching-forløb altid først vil blive afsluttet, når du er klar. Det vil sige, at har du brug for yderligere samtaler, eksempelvis i forhold til tilbagevendelse til dit arbejde, kan ekstra samtaler være gavnlige til at give støtte og vejledning, så du kan vende trygt og godt tilbage til dit arbejde.

Klar handleplan: Afslutningssamtaler vil altid indeholde en handleplan med specifikke delmål og mål til at håndtere din hverdag uden stress

Hej! Mit navn er Annette, jeg ser frem til at hjælpe dig. Jeg kan hjælpe dig fri af din stress, så du kan komme videre.

For private er prisen (inkl. moms)

kr10.000

Coachingforløb – din vej til en stressfri hverdag indeholder:

- 7 stresscoaching samtaler af 8-12 ugers varighed og 1 opfølgningssamtale via telefon eller skype en måned efter endt forløb.

For Virksomheder er prisen (Excl. moms)

kr12.000

Coaching forløb – din vej til en stressfri hverdag indeholder:

- 7 stresscoaching samtaler af 8-12 ugers varighed og 1 opfølgningssamtale via telefon eller skype, en måned efter endt forløb.

Betalingsordning, du kan deles betaling op i

3Rater

Ønskes der ikke at betale et engangsbeløb, er det muligt at dele en pakke op i 3 rater.

Er du i tvivl om, hvorvidt et stresscoachingforløb er noget for dig?

Hvis du er tvivl om du er stresset, kan det være en god ide, at kikke på de forskellige stress reaktioner nedenfor. Se om du kan genkende nogen af dem . Både hvis du oplever dem kortvarigt, ofte eller konstant. 

Uanset, er det altid godt, at kende sine stress reaktioner og ikke mindst blive opmærksom på hvornår de kommer og hvad årsagen er til de kommer. 

Du er meget velkommen til, at kontakte mig. Alle spørgsmål er hverken for store eller små. Det er helt ok.

Telefon 31 31 60 19 eller send mail til kontakt@annettecollins.dk 

Få en stresstest tilsendt til din indbakke. Det også være en rigig god hjælp, til at finde ud af om du er stresset. 

De Fysiske Tegn

Hjertebanken
Svedeture
Indre uro
Mavesmerter
Appetitløshed
Appetitøgning
Forværring af kronisk sygdom som f.eks. psoriasis og sukkersyge

De Psykiske Tegn

Ulyst
Træthed
Hukommelsesbesvær
Koncentrationsbesvær
Rastløshed
Nedsat humør

De Adfærdsmæssige Tegn

Søvnproblemer
Mangel på engagement
Aggressivitet
Irritabilitet
Ubeslutsomhed
Øget forbrug af stimulanser som kaffe, cigaretter og alkohol
Øget sygefravær

Hvis du er,
sygemeldt med STRESS
Hvordan kommer du så videre?

Online Kursus: Fra stress til balance

Følg Online kursusforløbet

Fra Stress Til Balance

Hvis du er sygemeldt med stress fra dit arbejde, kan det være gavnligt for dig at få ekstra coaching samtaler, hvor jeg guider og vejleder dig godt på vej tilbage til et liv, hvor du er stressfri.

 • Følg Online kursusforløbet

  Fra Stress Til Balance

  Hvis du er sygemeldt med stress fra dit arbejde, kan det være gavnligt for dig at få ekstra coaching samtaler, hvor jeg guider og vejleder dig godt på vej tilbage til et liv, hvor du er stressfri.

Et Online Kursus for dig som:

 • Er sygemeldt af stress
 • Har stresssymptomer og ønsker at komme i balance igen.
 • Har brug for konkrete værktøjer til at blive stressfri

Et online kursus giver, skridt for skridt:

 • Viden om stress og øget opmærksomhed på følgesymptomerne
 • Øvelser
 • Værktøjer til håndtering af nuværende stresstilstand og forebyggelse heraf
 • En guide til at komme i balance mellem dit arbejdsliv og privatliv
 • Opfølgningssamtale a 60 min når sidste modul er færdigt

Giv dig selv en timeout i antistress wellness-stolen

Prøv anit-stress stolen

Fra Wellness Nordic

I 25 minutter bliver du på behagelig og fredfyldt vis vugget frem og tilbage, imens du slappe af til den healende musik Pure Cure, som er verdenskendt indenfor mindfulness-verdenen

 • Prøv anit-stress stolen

  Fra Wellness Nordic

  I 25 minutter bliver du på behagelig og fredfyldt vis vugget frem og tilbage, imens du slappe af til den healende musik Pure Cure, som er verdenskendt indenfor mindfulness-verdenen

Klippekort til wellness-stolen

10 klip a 45 min varighed kr. 2000,-

Gyngestolen fra Wellness Nordic har en vuggende funktion, som giver fornyet energi og agerer en timeout fra hverdagens larm og gøremål.

I 25 minutter bliver du på behagelig og fredfyldt vis vugget frem og tilbage, imens du slappe af til den healende musik Pure Cure, som er verdenskendt indenfor mindfulness-verdenen.

Effekten af den vuggende funktion er helt fantastisk. Den giver øget trivsel og en velbefindende tilstand, der resulterer i fornyet energi og en beroligende effekt.

Stolen har haft enorm effekt i virksomhedsøjemed, hvor den kan placeres i et hjørne af en afdeling eller i et separat lokale, hvor man ikke bliver forstyrret af larm fra telefoner, kundebetjening osv.

Stolen kan være den timeout, som forebygger stress hos medarbejderne. Det reducerer sygefravær, øger trivsel blandt kollegaerne, øger produktiviteten og forbedrer omsætningen.

Om Trivsel & Arbejdsglæde

Ja tak - send mig nyheder om stress & trivsel


2018 webso.me © Annette Collins : All Rights Reserved