Det er min fornemmeste opgave at få dig helt fri for din stress.

Stress er forsat stigende i Danmark. Diverse undersøgelser har gennem de seneste år vist en bekymrende udvikling blandt både unge og voksne.

Stress er en helt naturlig tilstand, der opstår, når du har været presset alt for længe. Det er din krops måde at fortælle dig, at noget er helt galt. Stress er altså kroppens måde at få dig til at stoppe op og ændre noget i din tilværelse, når der ikke er balance mellem dine ressourcer og de krav, der er pålagt dig. Den gode nyhed er, at du kan blive stressfri og vende tilbage til en tilværelse, hvor du er i kontrol.

Jeg kan hjælpe dig med at genvinde din energi, dit overskud og din livsglæde. Du vil opleve, at et stresscoaching-forløb vil hjælpe dig med at komme i balance, give dig et bedre overblik og få din kreativitet til at blomstre op igen. Uanset om din stress er opstået af arbejdsrelaterede eller private årsager, er det meget vigtigt, at du kommer i gang med et forløb, så du kan få hjælp til at blive afstresset.

6 tegn på stress, du ikke bør overse


Skynder du dig hele tiden?

Har du en konstant følelse af mangel på tid, og føler du, at du hele tiden skynder dig, selvom du har tid nok? Fornemmer du, at du har koncentrationsbesvær, og laver du flere fejl? Oplever du, at du har problemer med at strukturere opgaver, fordi du føler, at du skal haste igennem dem?

Fysiske tegn

Anspændthed, hovedpine, åndedrætsbesvær, spændinger, uro i kroppen, kvalme, ondt i maven, nedsat appetit, hjertebanken, forandret åndedræt, trykken for brystet, svimmelhed, træthed, søvnproblemer, mange opvågninger i løbet af natten, dårligere immunforsvar, oftere syg, forværring af kroniske lidelser.

Utålmodighed

Er du utålmodig, og har du svært ved at vente, selvom det måske blot drejer sig om nogle minutter? Oplever du, at du oftere er i dårligere humør og har flere konflikter med dine omgivelser? Er du opfarende, drikker du mere kaffe, har du flere sygedage, og er du mere rastløs?

Psykiske (følelser)

Er du begyndt at glemme småting i dagligdagen – og til tider også vigtige ting, såsom møder på arbejdet? Har du en følelse af frustration, og at du er på vagt? Føler du dig opgivende, bange, deprimeret, følsom, sårbar? Har du let til tårer, føler du dig mindre værd?

Manglende koncentration

Har du svært ved at koncentrere dig om eksempelvis at læse en bog, se tv eller materiale på jobbet? Mangler du overblik? Oplever du, at du har svært ved at være tilstede i en dialog med andre mennesker? Føler du dig ofte konfus? 

Har du flere ting i gang?

Oplever du, at du har svært ved at nyde resultatet af de ting, du kommer i mål med? Foretager du dig flere ting på én gang? Sætter du mange projekter i gang?

Vil du også have bedre balance mellem privatliv og arbejdsliv?

Kom i bedre balance allerede i dag

Køb og download balanceguiden - en trin for trin-vejledning til dig, der ønsker at forebygge stress i hverdagen og optimere din trivsel.

Få den i din indbakke allerede i dag. 

Lad mig begynde med at præsentere mig selv.

Jeg hedder Annette Collins, og jeg er certificeret stresscoach. Jeg har arbejdet med trivsel og arbejdsglæde det meste af mit liv.

Gennem de sidste 20 år har jeg undervist og hjulpet mange mennesker ud af deres stress.

Jeg har samlet min viden i dette univers, som udover tilbuddet om 1:1 stresscoaching, også tilbyder diverse onlinekurser. Det er kurser, der er designet til at hjælpe dig som privatperson til bedre trivsel, ligesom det kan komme virksomheder til gavn, som ønsker at skabe trivsel og arbejdsglæde for medarbejderne.

Når du er stresset, er det ofte svært at overskue selv de mindste ting. Det er derfor vigtigt, at du får hjælp, så stressen ikke overtager og dominerer din hverdag. Hvor hjælpen præcist skal sættes ind, kan være meget forskelligt fra person til person. Jeg anbefaler derfor altid, ar du starter med en 1:1 konsultation, hvor vi kan lære hinanden at kende. Sammen finder vi ud af, hvad netop dine behov består af.

Samtidig vil vi lægge en plan for dit forløb, som har til formål at bringe dig ud af din stresstilstand.

Jeg samarbejder med andre dygtige specialister, som jeg kan henvise dig til, hvis din stress eksempelvis udløser fysiske smerter eller søvnløshed. Det kan være, du kan have glæde af at starte med et forløb i min wellness-stol for at opnå indre ro, inden et egentligt behandlingsforløb kan sættes i gang.

Hvis ikke du har mulighed for at komme til min bopæl i Odense og afprøve wellness-stolen, kan du måske have glæde af lytte til podcasts, der kan give dig indsigt i, hvordan stress-symptomer kommer til udtryk. Jeg laver desuden interviews med stress-specialister, som deler ud af deres viden og erfaringer. Tag meget gerne et lyt. Find ud af, hvor meget du ved i forvejen, og hvad der er ny viden for dig.

Fri af stress

Bliv fri af din stress
7 uger.

Start dit stresscoaching forløb allerede i dag. 

Referencer Kursisterne siger

Udtalelse fra klient:
Hos Annette får man hjælp til at erkende og acceptere, at man er stresset. Derudover er hun god til at levere værktøjer, som kan bruges efterfølgende. Man bliver modtaget med åbne arme og med en sådan varme, at det bliver nemt at tale om det, der ellers normalt kan være svært at tale om.

Kan du mærke på din krop, at der er noget, som er forandret i negativ retning, vil jeg anbefale et forløb hos Annette. Det hjalp mig. Jeg blev hurtigt stærkere med den vejledning, ros og ro, som Annette leverede på en helt fantastisk måde.

Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at når jeg næste gang står i en situation, som jeg gjorde inden påbegyndelsen af mit netop afsluttede forløb, vil jeg være rustet til at klare det meget bedre. Hvis jeg ikke kan klare det selv, vil jeg ringe til Annette for hurtigt at komme tilbage igen. Blot tanken om, at der er en derude, som forstår, og som er klar til vejledning, kan oftest være nok - TAK Annette.
Helle Hansen, Odense C

Om mig siges det:

Godt humør smitter. Super skøn underviser. Personligt engagement og levende leveret faglighed. Meget livlig og interessant, hvilket gjorde det meget inspirerende.

Mine varmeste anbefalinger til Annette Collins. Som både underviser, konsulent og samarbejdspartner er Annette Collins fremragende og inspirerende. Hun evner at skabe et energisk, kreativt, innovativt og nærværende rum, hvor mennesket kan lære og udvikle sig. Annettes har et skarpt fokus og blik for de muligheder, der findes for at skabe et godt psykisk arbejdsmiljø og håndtere stress.

Majbritt Fuerbo, Eksistentiel psykoterapeut og konsulent

Jeg har gennem 3 år haft Annette som undervisningskollega. Jeg oplever Annette som en meget kompetent underviser og vejleder, der har stor faglighed og empati. Annette er god til at fange, hvor kursisterne er, og hun forstår at tage udgangspunkt i deres specifikke situationer med stort engagement.

Kim Judson, Ledelseskonsulent med fokus på Ledelse, forandringsledelse, stresshåndtering, facilitering, strategiudvikling.

„Annette er bare så levende som underviser. Hun gør stoffet let at forstå.“

„Inspirerende, sød, velformuleret, interessant at lytte til..“

„Rigtig god og kompetent underviser. En underviser jeg gerne vil på kursus hos en anden gang“

„Annette Collins er helt fantastisk, engageret og inspirerende“

„Meget positiv, imødekommende, lyttende og observerende. Hende vil jeg gerne møde som underviser igen på andre kurs“

„Tak til Annette, du er meget inspirerende, og smitter med din gode tilgang til tingene..“

Jeg har hjulpet flere virksomheder og deres medarbejdere videre

  • Arbejder du med HR?

    Få en stresscoach med i dit team

  • Er du Leder?

    Så har jeg værktøjer du kan få glæde af allerede i dag

  • Er du en del af topledelsen ?

Lyt dig klogere på stress og det psykiske arbejdsmiljø

Jeg laver ofte interviews med anerkendte partnere – det kan være virksomheder, psykologer eller andre fagspecifikke personer, som har noget på hjerte, når det gælder trivsel og arbejdsglæde. Vores samtaler bliver udgivet som podcasts, som du til enhver tid kan lytte til. Podcastformatet kan være et nyttigt redskab til at identificere, om du er stresset. Når du lytter til en podcast, lukker du omverdenen ude, og dine tanker bliver centreret på det specifikke emne. Når du derimod skal læse en masse fagstof, kan du opleve, at din koncentration bliver forstyrret af tankemylder, som det ofte ses, når man er stresset.

Body Therapy
Klavs Thiessen

Body SDS Behandler

Cert. Stresscoach

Annette Collins

Psykolog

Sebastian Lassen

Anne Lange, www.sleepmapping.dk

Søvnvejleder

Om Trivsel & Arbejdsglæde

Ja tak - send mig nyheder om stress & trivsel


2018 webso.me © Annette Collins : All Rights Reserved