Styrk arbejdsmiljøet og få en stærk virksomhed

Det psykiske arbejdsmiljø er en individuel størrelse. Det, der virker for dig, virker ikke nødvendigvis for din kollega. Det er værd at huske, når I skal kaste jer ud i arbejdet med det psykiske arbejdsmiljø på arbejdspladsen. Uanset om I vil arbejde med personalepolitikker, forebyggelse eller håndtering af eksempelvis stress mobningtrivsel og arbejdsglæde, forandringer mv.

Sæt fokus på de psykiske arbejdsmiljø, allerede i dag
Når en virksomhed vil sætte det psykiske arbejdsmiljø på dagsordenen, kan det være svært at vide hvor man skal starte, og hvordan det skal gribes an. Mange spørgsmål som, gør vi det rigtigt, er der ressourcer nok til at holde møder, udarbejde personalepolitikker, afholde en workshop mv., og virker det? Ja, det gør det! Og det skaber værdi for virksomheden og kollegaerne.

Det er svært at sige nej til, ikke sandt? Måske er I allerede i gang med at sætte fokus på det psykiske arbejdsmiljø, eller måske er I først lige gået i gang? Uanset hvad vil det være nyttigt at undersøge og finde en masse viden om de forskellige emner, I griber fat i.

Hent inspiration til arbejdsprocessen til det gode arbejdsmiljø
En af de hjemmesider, som har fine beskrivelser af de forskellige emner, I vil arbejde med, er arbejdsmiljøweb.dk. Her findes der masser af nyttig viden til jeres arbejdsproces. En anden mulighed er at få sparring og rådgivning fra en konsulent med erfaring inden for det psykiske arbejdsmiljø. Sparringen kan være til dig som leder eller en HR-gruppe, et arbejdsmiljøudvalg mv. Både før, under og efter en proces er sat i gang. En tredje ting er at booke et foredrag eller en workshop. På den måde er der flere kollegaer, der modtager viden om de forskellige emner, I har sat jer for at arbejde med.


Naviger i forandringer på arbejdspladsen med det gode arbejdsmiljø

En virksomhed med stor fokus på det psykiske arbejdsmiljø klarer sig bedre på det forandringsprægede arbejdsmarked, vi har i dag. Arbejdspladsen bliver kreativ og formår at finde løsninger på arbejdsmetoder, der er enklere og sparrer tid og penge for virksomheden. Samtidig trives medarbejderne bedre – både privat og på arbejdspladsen – sygemeldinger, konflikter, mobning mv. reduceres betydeligt. Derfor vil det være gavnligt at kaste lys over det psykiske arbejdsmiljø og få en stærk virksomhed.

Hvis du er interesseret i at høre, hvordan jeg kan give jer konkrete værktøjer til arbejdet med det psykiske arbejdsmiljø, kan I kontakte mig for et uforpligtende møde på info@annettecollinsdk.

De bedste hilsner fra

Annette Collins

arbejdsglæde, psykisk arbejdsmiljø, skab trivsel, Trivsel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Om Trivsel & Arbejdsglæde

Ja tak - send mig nyheder om stress & trivsel


2018 webso.me © Annette Collins : All Rights Reserved